Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 30/09/2024

Diada solidària sobre el dol perinatal, gestacional i neonatal

No hi ha comentaris Comentar

El proper 15 d’octubre es commemora el Dia Internacional del dol perinatal, gestacional i neonatal. Un tipus de mort i de dol que ha estat amagat, invisibilitzat, per part de la societat durant moltíssims d’anys, però que causa patiment a les famílies ben igual que les morts en altres franges d’edat. 

És per això, que amb l’objectiu de crear més consciència col·lectiva sobre la mort d’un nadó durant l’embaràs, durant el primer any de vida o en el període perinatal l’associació Estels del Cel ha organitzat actes durant tot el mes d’octubre., com ara curses solidàries, il·luminació de façanes o la inauguració d’un espai al cementeri de Sa Pobla. 

El primer d’aquests actes serà aquest dissabte, 5 d’octubre, a Pollença, a la Plaça Major durant tot el dematí de 10 a 13h . 

  • 10h zumba amb Aina Bordoy
  • 11h Ioga amb Loli Jaen
  • 12h Contacontes – Carta des de Terebe de Núria Bordoy

El dissabte a plaça també hi haurà una taula informativa de l’associació i es faran rifes i una recollida de teles de cotó amb motius infantils, destinades a la confecció de bolics per acollir amb amor als nadons als hospitals.

Afegir un comentari