Guardat a: Agenda ~ Publicat el 03/06/2024

Agenda del 3 al 9 de juny.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 3 al 9 de juny.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

  • L‘escola de Música informa que aquesta setmana es duran a terme els concerts de Fi de curs, a les 18:30h al pati de l’escola.
    • Dilluns: saxo, violí, cor i orquestra.
    • Dimarts 4: guitarra, flauta i combos
    • Dimecres 5: dansa, cant, vent metall, sensabilització i flabiol
    • Dijous 6: clarinet, guitarra, percussió i piano
  • Aquest cap de setmana, del 7 al 9 de juny, els serveis de la biblioteca de Pollença es veuran afectats degut a les Eleccions Europees de dia 9 de juny, ja que Can Llobera serà col.legi electoral. Per aquest motiu no es podrà accedir a algunes de les sales.
  • Festival de Pollença:
    • Dimecres, 5 de juny, presenten el cartell definitiu del 63è Festival de Pollença. L’acte tendrà lloc al pati de Can Llobera a les 20 h i comptarà amb un breu recital de guitarra a càrrec de Gonzalo Peñalosa, qui interpretarà “La guitarra romántica”.
    • Del 6 al 12 de juny: Venda Exclusiva per Abonament. Es podran comprar a l’oficina del Festival els paquets d’entrades per als concerts d’enguany. Estaran disponibles els abonaments de tres, quatre o cinc dies, i també el de tots els concerts.
  • Fins dia 16, es poden presentar les instàncies específiques per a les candidatures per als diferents càrrecs del simulacre de moros i cristians. S’ha de presentar una instància i adjuntar-hi una fotocòpia del DNI i un telèfon de contacte de cada membre de la candidatura. A més, s’ha d’enviar la fotografia de la candidatura en format JPG o PNG a l’adreça electrònica festes@ajpollenca.net. Trobareu la informació detallada i les instàncies específiques tant al web municipal com a les dues OAC del municipi.
  • I ja estan obertes les preinscripcions per als cursets de natació d’aquest estiu. Per a fer-la, heu d’emplenar les dades del formulari que trobareu al web de l’Àrea d’Esports (https://ajuntamentdepollenca.matchpoint.com.es/…/94…). Una vegada revisades totes les sol•licituds, si heu aconseguit plaça rebreu un correu electrònic amb els horaris a escollir i per confirmar la inscripció. Per a més informació, podeu contactar amb les oficines de l’Àrea d’Esports.
  • L’Àrea de Cultura sorteja una invitació doble del Pollença Rock 2024. Per a participar, s’ha de respondre correctament a la següent pregunta: A quin grup de rock en català van debutar el cantant i el bateria d’Orbita90? La resposta s’ha d’enviar al formulari que trobareu a les xarxes socials de Cultura (i aquí ). El sorteig serà aquí a Ràdio Pollença dilluns 17 de juny a les 11 h.

ENTITATS

  • Hi ha campanya de Donació de Sang serà divendres 7 de juny al Centre Sanitari de Pollença, de 16:30 a 21 hores. Podeu demanar hora a donasang.org o al 971 76 44 33.
  • Arrels Marines, Can Bum i AFAMA us conviden a la bicicletada popular per reivindicar pacificació del trànsit als carrers de Pollença. Divendres 7 de juny a les 18.30h als Jardins del Convent. En acabar, a partir de les 20:30h hi haurà final de curs a can Bum amb vermut, música en directe i sopar comunitari.
  •  La Tercera Edat de Colonya. Sortida divendres 21 de juny: entrada a l’espectacle de teatre “El baul de los recuerdos” a Campos, amb sopar i ball al restaurant Binicomprat i trasnport per 55€. Inscripcions a l’oficina de l’entitat els dies 29, 30 i 31 de maig, i 4 i 7 de juny, de les 18 a les 20h.
  • L’Associació de Persones Majors de Pollença donaran la coca d’albercoc divendres 21 de juny. Els tiquets es poden recollir a l’entitat del 10 al 18 de juny, de dilluns a dissabtes de 18h a 20h, presentant el carnet de soci.
  • Neteja de l’avenc del camí del Puig. Serà el cap de setmana del 8 i 9 de juny, i ja us podeu inscriure enviant un correu electrònic a promotorsdesavenc@gmail.com indicant el nom, DNI i telèfon.
  • L’Associació de Veïns de Pollença han organitzat una Excursió a Lluc per diumenge 9 de juny. Podeu puar a peu o en bus. Cadascú ha de dur el seu berenar. El dinar és d’arròs brut, inclou beguda i postres. Tornada tots junts en bus. Preu: 25 € Podeu passar a apuntar-vos per la caseta del parc infantil dimecres de 19,00h a 20,00h.
  • Som ProSolar és un projecte d’energia comunitària a Pollença. El 5 de juny a les 20:00 faran una xerrada informativa al Casal de PRODIS (c/Sant Josep nº 4) , a Pollença, perquè les persones interessades puguin conèixer els detalls sobre le projecte i com participar-hi.
  • El Club Pollença organitzala 9a edició del Curt Club. Hi poden participar totes les persones nascuden després del 2005 a títol individual o en grup. La temàtica i el gènere són lliures. La durada màxima (crèdits inclosos) és de 10minuts .Per participar-hi heu d’enviar la peça audiovisual en format digital, nom, DNI, telèfon i mail a curtclub@gmail.com fins dia 15 de juliol.
  • Can Bum es sumarà al Dia Internacional de Teixir al carrer. Aquest dissabte 8 de juny, de 10.30h a 12.30h treuran cadires davant l’entitat per teixir junts i reivindicar l’espai públic com a lloc per socialitzar i fer poble. Les persones que hi vulguin participar poden dur les seves coses, fer ganxet, llatra o cosir. A més, a l’interior de l’entitat s’exposarà una mostra de la feina feta durant el curs del Taller de Llatra i del CLub de Teixit.

AGENDA

  • Dilluns 3, Música al Carrer: a l’oficina de turisme Port de Pollença, concert de Rano & Lia, i a la Plaça dels Seglars de Pollença, El Mago, Ulisses i Catxi. De les 20.30h a les 22.30h
  • Dimarts 4, l’àrea d’igualtat inaugura de l’exposició “40 anys de lluita LGTBI: 1976-2016″ a les 20:00 h a la Biblioteca de Pollença. Es posrà visitar en horari de 9:00 a 14:00 h (de dilluns a dissabte) Tardes: De 16:00 a 20:00 h (de dilluns a divendres)
    • A les 20h del recital “Poèticament Insurrectes” a càrrec de Javi Miracho a les 20:00 h. Biblioteca de Pollença, Can Llobera.
  • Dimecres 5, Música al Carrer: a la Plaça Miquel Capllonch, concert de Vao Com Tudo. De les 20.30h a les 22.30h.
  • Dijous 6, Música al Carrer: a la Plaça Major, concert de The Machines. De les 20.30h a les 22.30h.
  • Divendres 7, conferència del “Festival per a Tothom!” amb “Música, Orientalisme i Camille Saint-Saëns“. La segona audició comentada, a càrrec de Joan Vives, ens ajudarà a entendre millor la música clàssica i la programació d’enguany. Recordam que l’entrada és gratuïta i fins a completar l’aforament. Us hi podeu inscriure a www.ticketib.com i a l’oficina del Festival, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
  • Divendres 7, l’area de benestar social organitza el “Divendres al Carrer” del mes de juny, de les 17 a les 19 h, a la Plaça Miquel Capllonch, amb jocs d’aigua i malabars.Es repartiran gelats als participants de les activitats. Recordau dur un banyador, tovallola i un recanvi de muda de roba per si de cas, ja que jugarem amb l’aigua. És el darrer Divendres al Carrer abans de l’estiu
  • Divendres 7, el RCNPP acollirà la desena xerrada del cicle de conferències sobre ecologia marina. En aquest cas el títol de la xerrada és: Diari de Pesca Recreativa i resultats. A càrrec de Clara Mecinas, titulada Superior de TRAGSATEC; i Antoni Mira, Tècnic de la Direcció General de Pesca. A les 19.00h
  • Dissabte 8, per acabar amb els actes commemoratius dels 500 anys de la Germania a Mallorca: a les 21:00h inauguració de la placa dedicada a la Germania, a la façana de la Parròquia al carrer Antoni Maura. A les 21:30h, a la plaça Vella, es projectarà l’obra de teatre de Pere Salas i Joan M. Albinyana “Morí el mal govern”.
  • Aquest cap de setmana, del 7 al 9 de maig, es durà a terme el Great Tuna Race al Port de Pollença. Una activitat que promou una nova cultura de pesca responsable i sostenible, una combinació única de ciència, investigació i cultura ciutadana, en la que pescadors recreatius locals capturen, marquen i llavors deixen anar la tonyina.

EXPOSICIONS

  • Darrera setmana per veure l’exposició de primavera A la recerca del que m’és propi‘ de Miquel Àngel Àlbis, és l’exposició de primavera de l’església del convent. L’exposició es pot visitar cada dia fins el 9 de juny en horari de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h
  • Exposició “40 anys de lluita LGTBI: 1976-2016” a la Biblioteca de Pollença. Es pot visitar en horari de 9:00 a 14:00 h (de dilluns a dissabte) i de 16:00 a 20:00 h (de dilluns a divendres)

Afegir un comentari